INDIA-NEPÁL

India-Nepál fotótúra

2023. március 10.-23.

Időpont: 2023. március 10.-23.

Időtartam: 14 nap
Részvételi díj: 690 eFt teljes ellátással
+ repülőjegyek+vízum
A részvételi díj nem tartalmazza a poggyász- és baleset biztosítást.
Jelentkezési határidő: 2023. február 31.
Csoportlétszám: 12-16 fő
Szállás: 2 ágyas szobákban, hotelben

Utazás módja: repülő

Idő és spirituális utazásra hívunk egy fantasztikus világba, Indiába és Nepálba. Az Álmom India című könyv szerzőivel fedezheted fel a hinduk szent helyét, a fény városát Váránászit. Street fotózás Delhiben és Kalkuttában, Steve McCurri nyomában. 100 éves villamosok, régi ambassadorok, riksák, muszlim negyed, szikek temploma, a város forgatagának fotózása. Végezetül a Himalája egyik mítikus völgyében találjuk magunkat Katmanduban, Nepál spirituális központjában, ahol két világvallás, a hinduk és buddhisták élnek békében, példát mutatva. Célunk, hogy mind képekben, mind a lelkedben maradandót hozz haza egy másik világból!

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.