PÁRIZS

FOTÓTÚRA PÁRIZSBAN

2023. szeptember

Indulás-érkezés: 2023. szeptember

Időtartam: 4 nap
Részvételi díj: 290 eFt
+repülőjegy kb. 50-60.000 Ft
A részvételi díj nem tartalmazza:
Az étkezést és a poggyász- és balesetbiztosítást.
Jelentkezési határidő: 2023. május 30.
Csoportlétszám: max. 10 fő
Szállás: 2 ágyas szobákban, hotelben a belvárosban
Utazás módja: egyénileg, repülővel

2022 szeptemberben újra Párizs!

Juhász Balázs fotográfussal, a Páris Flaneur könyv szerzőjével fedezheted fel az időtlen várost. Ellesheted, hogy próbálja megfogni azokat a témákat, hangulatokat, amitől ez a hely mindenki számára felejthetetlen marad. A város szívéből indulva fotózzuk végig Párizs iconikus helyszíneit, jellegzetes párizsi arcokat lesünk meg petangozás, alkotás közben. Belekóstolunk a párizsi éjszakába, átvesszük a latin negyed hangulatát, rezgéseit. Tematikusan, saját kreativitásotokat is kibontva fotózunk, tanulunk.

A képekből ízelítőt itt találhatsz: Párizs galéria

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.