Fotós képzések, fotós táborok

FOTÓS KÉPZÉSEK, FOTÓS TÁBOROK

Kreatív fotós képzések minden szinten.

Kreatív fotós tábor Juhász Balázs fotóművésszel

Fotós tábor 2020 Orfű

A FotoSherpa idén ősszel elindítja magyarországi fotótáborait, melynek első helyszíne Orfű.

A 4 napos képzésen, a legszebb évszakban, az ősz pompájában, országunk egyik legcsodálatosabb vidékén sajátíthatod el a professzionális tájképfotózás rejtelmeit.

Témánk lesz a drónfotózás is, amiből ízelítőt kaphattok és ki is próbálhatjátok. A napi program a fotózásokon kívül különös hangsúlyt fektet a technikák elsajátítására, a kompozícióra. Esténként vetítésekkel, képelemzéssel zárjuk a napot. Mindezekben Juhász Balázs fotográfus, a Kincses Baranya könyv szerzője lesz segítségetekre. Foglalkozunk az utómunkákkal, képfeldolgozással is a négy nap alatt, de nem maradnak el a szokásos borozgatások, főzések sem.

Jelentkezz mielőbb, a létszám korlátozott! (10-12 fő)

A nagy érdeklődésre való tekintettel három tábort is indítunk:

  1. Tábor időpontja: 2020.10.17.-10.21. 
  2. Tábor időpontja: 2020.10.23.-10.27. 
  3. Tábor időpontja: 2020.10.30.-11.03. 

Ár: 65.000 Ft /fő

Az ár tartalmazza a képzés, valamint a szállás (4 éjszaka) árát, két külön ágyas szobákban.

Étkezés megoldott, félpanziós ellátás kérhető 3900Ft/nap áron.

Jelentkezés: jb@juhaszbalazs.com

További képek a galéria menüpontban!

2020. novemberi kezdő fotós képzésünk

A fotosherpa 7 éve visz a világ különböző tájaira fotótúrákat, ahol fantasztikus helyeken,  kultúrákban, egyedi helyzetekben próbálhatják ki magukat túratársaink, mint utazók és fotográfusok. A cél nem csak az, hogy élményekkel és gyönyörű képekkel térjünk haza, hanem az is, hogy 30 év utazó és fotográfus tapasztalatunkat átadva, szerettessük meg a fotográfiát minden útitársunkkal. 2019-től ezért felkészítő és alapozó, valamint tematikus, több témát is érintő képzéseket indít a Fotosherpa. Fotós képzéseink első sorban nem technikai jellegűek, sokkal fontosabbnak tartjuk, hogy a fotózás, mint kreatív, önkifejező eszköz kísérje további életünket.

A következő témákban indítunk kezdő, és haladó tanfolyamokat:

  1. Bevezető, alapozó képzések.
  2. Tájkép, városfotók.
  3. Portré, modell fotózása szabadban és stúdióban.
  4. Kreatív esküvő fotózás
  5. Lightroom képfeldolgozó program használata

Képzéseink áprilistól folyamatosan indulnak, figyeld kiírásainkat, emailban jelezd érdeklődésed és azonnal értesíteni fogunk.

E-mail: jb@juhaszbalazs.com

I. Biztos alapok

Ezt a képzést azoknak ajánljuk főleg, akik már megvették fényképező gépüket, felszerelésüket, akár évek óta fotóznak, mégis úgy érzik, hogy autodidakta módon ezt nem is olyan könnyű elsajátítani, biztos alapokra vágynak. Természetesen kezdőknek is ajánljuk, mert nem fogunk átugorni semmi fontos lépcsőt.
Ez a felkészítés biztos alapot ad eszközeink használatához és megtanít arra, hogy tudatos, kreatív képekkel ragadjuk meg a pillanatot. Oktatásunk nem első sorban a technika oldaláról közelíti meg a fotózást, azt csak eszközként kezeljük. Gyakorlat közben foglalkozunk a fotózás legfontosabb kérdéseivel, így a kompozícióval, a fényekkel, a beállításokkal. A cél, hogy a fotózás alap szintjéről egy újabb szintre léphess.

A képzés oktatója: Juhász Balázs

A képzés időpontjai, foglalkozásai: 2020. november 13, 14, 20, 21, 27, 28, december 4, és 5

A képzés összesen 4 hétvégén, 8 alkalommal zajlik, főleg péntek esténként és szombat délelőtt. A pénteki, főleg elméleti órák 18 órától kezdődnek, a szombati gyakorlati képzések már akár kora reggeltől ebédig tartanak. kb. 12 óra elmélet és 12-16 óra gyakorlat.

Helyszín: Pécs, Batthyány u. 4.  Fotóstúdió. (Ingyenes parkolás az udvarunkban!)

Ára: 60.000 Ft /8 alkalom