Fotós képzések

AJÁNDÉKOZZ FOTÓTÚRÁT, FOTÓS KÉPZÉST, PORTRÉ FOTÓZÁST VAGY AKÁR KÉPET!

Értékes ajándék Karácsonyra, jeles alkalmakra szeretteinknek, barátainknak!

Az utalvány 30-50-100-200 ezer Ft-os címletekben megvásárolható és beváltható bármilyen, a Fotosherpa által hírdetett fotóstúrára, fotósképzésre,
portré fotózásra vagy akár ajándék nyomatok vásárlására. A kiválasztott képek bármilyen méretben és anyagra nyomtathatók és rendelhetők.
Küldj emailt, és mi 24 órán belül küldjük a nyomtatható formátumú utalványt! Az élmény, a tudás örök, semmilyen anyagi dolog nem helyettesíti.
jb@juhaszbalazs.com

FOTÓS KÉPZÉSEK

Kreatív fotós képzések minden szinten.

A fotosherpa 7 éve visz a világ különböző tájaira fotótúrákat, ahol fantasztikus helyeken,  kultúrákban, egyedi helyzetekben próbálhatják ki magukat túratársaink, mint utazók és fotográfusok. A cél nem csak az, hogy élményekkel és gyönyörű képekkel térjünk haza, hanem az is, hogy 30 év utazó és fotográfus tapasztalatunkat átadva, szerettessük meg a fotográfiát minden útitársunkkal. 2019-től ezért felkészítő és alapozó, valamint tematikus, több témát is érintő képzéseket indít a Fotosherpa. Fotós képzéseink első sorban nem technikai jellegűek, sokkal fontosabbnak tartjuk, hogy a fotózás, mint kreatív, önkifejező eszköz kísérje további életünket.

A következő témákban indítunk kezdő, és haladó tanfolyamokat:

  1. Bevezető, alapozó képzések.
  2. Tájkép, városfotók.
  3. Portré, modell fotózása szabadban és stúdióban.
  4. Kreatív esküvő fotózás
  5. Lightroom képfeldolgozó program használata

Képzéseink áprilistól folyamatosan indulnak, figyeld kiírásainkat, emailban jelezd érdeklődésed és azonnal értesíteni fogunk.

E-mail: jb@juhaszbalazs.com

I. Biztos alapok

Ezt a képzést azoknak ajánljuk főleg, akik már megvették fényképező gépüket, felszerelésüket, akár évek óta fotóznak, mégis úgy érzik, hogy autodidakta módon ezt nem is olyan könnyű elsajátítani, biztos alapokra vágynak. Természetesen kezdőknek is ajánljuk, mert nem fogunk átugorni semmi fontos lépcsőt.
Ez a felkészítés biztos alapot ad eszközeink használatához és megtanít arra, hogy tudatos, kreatív képekkel ragadjuk meg a pillanatot. Oktatásunk nem első sorban a technika oldaláról közelíti meg a fotózást, azt csak eszközként kezeljük. Gyakorlat közben foglalkozunk a fotózás legfontosabb kérdéseivel, így a kompozícióval, a fényekkel, a beállításokkal. A cél, hogy a fotózás alap szintjéről egy újabb szintre léphess.

A képzés oktatója: Juhász Balázs

A képzés időpontjai, foglalkozásai: 2019. november 15, 16, 22, 23, 29, 30, december 6, 7

A képzés összesen 4 hétvégén, 8 alkalommal zajlik, főleg péntek esténként és szombat délelőtt. A pénteki, főleg elméleti órák 18 órától kezdődnek, a szombati gyakorlati képzések már akár kora reggeltől ebédig tartanak. kb. 12 óra elmélet és 12-16 óra gyakorlat.

Helyszín: Pécs, Batthyány u. 4.  Fotóstúdió. (Ingyenes parkolás az udvarunkban!)

Ára: 60.000 Ft /8 alkalom