KIS-TIBET

Kis-Tibet (Ladakh) fotóstúra

2025

Tervezett időpont: 2025. október

Időtartam: 14 nap
Részvételi díj: x eFt teljes ellátással
+ repülőjegyek és vízum kb. x Ft
A részvételi díj nem tartalmazza a poggyász- és baleset biztosítást.
Jelentkezési határidő: Regisztrálj, hogy biztosan legyen helyed!
Csoportlétszám: max. 10-12 fő
Szállás: 2 ágyas szobákban, hotelben, kolostorban, hegyi falvakban magánházaknál
Utazás módja: repülő, saját túrabusz

Juhász Balázs fotográfussal, az Álmom India könyv szerzőjével fedezheted fel a Himalája még élő tibeti kultúráját. A tapasztalt utazó 12 éve járja India és a Himalája csodálatos vidékeit. 30 éves fotós és utazó tapasztalatát átadva segít, hogy Te is csodálatos képekkel térj haza a világ tetejéről. Helyi túravezető és kísérő segítségével tekinthetsz be e nekünk távoli kultúrába, a buddhista vallás szertartásaiba, életük mindennapjaiba. Részt veszünk egy fantasztikus misztériumi játékon, ahol láthatjuk a láma táncot, a gyönyörű színes maszkokat, hajnali szertartáson vehetjük át a szerzetesek rezgéseit, eldugott falvakban, helyi emberek vendégszeretetét élvezve érezhetjük át az igazi békét. A Samsara, Baraka filmek helyszínein fotózunk, mesés tájakon, a világ legmagasabb autózható hágóján keresztül áthaladva csodálhatjuk meg a legszebb Indus menti és hegyi eldugott kolostorokat. Nem csak fantasztikus képekkel, hanem lélekben is más emberként térhetsz haza.

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.