BUSÓJÁRÁS

Busójárás photoworkshop

2024. február 11-13.

Időpont: 2024. február 11-13.

Időtartam: 3 nap
Részvételi díj: 110 eFt
+ szállásköltség
Jelentkezési határidő: 2023. december 31.
Csoportlétszám: 12 fő
Szállás: Mohácson, panzióban.

Utazás módja: egyénileg

Photoworkshop a Busókkal, Juhász Balázs fotóművész segítségével, az „Átváltozás, a Nagy Busókönyv” szerzőjével. „A Busójárás kétségkívül különleges látványosság, de egyszerű látogatóként az ember kívülálló marad, mintha a titok, amely a busót övezi, magát az eseményt is körbevenné.” Ha szeretnél közelebb kerülni a busók világához, akkor most itt az alkalom, hogy benézz a színfalak mögé, hogy közelről átéld ezt a máig is élő misztériumot. A három napos program végig viszi a jelentős eseményeket az átkeléstől a máglyagyújtásig, együtt mulathatsz esténként a busókkal, megörökítheted a készülődésüket, külön fotózhatsz velük az ártérben, jelen lehetsz a maszkfaragástól az átváltozásig.

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.