BALATON-FELVIDÉK

FOTÓTÚRA A BALATON-FELVIDÉKEN

2021. október 1-4

Időpont: 2021. október 1-4
Időtartam: 4 nap (3 éjszaka)
Részvételi díj: 45 eFt
+szállás reggelivel kb. 40.000 Ft (egyágyas szoba esetén felárral)
A részvételi díj nem tartalmazza a további étkezések díját, de kedvezményes áron kérhető.
Jelentkezési határidő: 2021. június 30.
Csoportlétszám: max. 14 fő
Szállás: 2 különágyas szobákban, hotelben
Utazás módja: egyénileg

Balaton-felvidék 2021 fotótúra

Az ősz legszebb fényeiben, a csodás párák idején, fotózni, tanulni és kikapcsolódni hívunk Magyarország egyik legcsodásabb vidékére. Programunkat úgy alakítottuk, hogy a környék legszebb helyeit és témáit fotózzuk meg élvezve a helyi adottságokat és gasztronómiát. Tudásszintedhez igazodva segítünk közben elsajátítani a tájképfotózás fortélyait, technikáit, még a drónfotózásba is belekóstolhatsz! A tanúhegyeket megmászva, néha zsebkendőnyi csúcson állva, ködös, párás reggeleken, a Szent György-hegy páratlan panorámájából fedezzük fel következő úti céljainkat Szigligettől a Csobánci romokig. Megcsodáljuk a geológiai sokszínűséget, le- és felfelé tartó lávaszálakat fotózunk a környék legnagyobb kráterében. Minden nap a páratlan balatoni napnyugtával zárunk, majd a környező pincék és borászatok gasztronómiájában lazítjuk el magunkat. Az éjszakai fényképezéshez egy gótikus kolostor omladozó falai vagy a Hegyestű oszlopai szolgálnak majd díszletül. Naponta biztosan megmászunk egy hegyet, a túrák átlagos kondícióval teljesíthetők. Mivel a program az időjárástól nagyban függ, ezért mindig az adott körülményekhez igazodunk. A fotóstábor vezetői: Juhász Balázs és Iglói Zsolt

A nagy érdeklődésre való tekintettel tavaszhoz hasonlóan most is két túrát indítunk:

  1. Tábor időpontja: 2021. október 1-4.
  2. Tábor időpontja: 2021. október 4-7. (megtelt!)

Ár: 45.000 Ft /fő + szállásdíj (kb. 40.000 Ft reggelivel) = 85.000 Ft

Az ár tartalmazza a képzés, valamint a szállás árát reggelivel, két ágyas superior szobákban, a környék egyik legszebb szállodájában, wellness használattal.

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.