MADEIRA

Madeira fotótúra 2025

Időpontok: 2025. április

Időtartam: 8 nap
Részvételi díj: Érdeklődj!
A részvételi díj tartalmazza az utazás szervezését, a fotóoktatást, a szállások árát, az utazást kisbusszal. Nem tartalmazza az étkezéseket, a poggyász- és baleset biztosítást. A magashegyi biztosítás kötelező!

Jelentkezési határidő: 2024. október 31.
Csoportlétszám: max. 8 fő
Szállás: Hotelben
Utazás módja: saját mikrobusszal

Madeira szigete, a „virágok szigete”, Portugália partjaitól mintegy 500 km-re nyugatra, az Atlanti-óceánban. A vulkanikus eredetű, lenyűgöző hegyvidéki táj ideális hely a természetfotózás szerelmeseinek, fantasztikus látnivalókkal és fotózási lehetőséggel. Vad tengerpart, drámai sziklafalak, buja, ősi növényzet, gyönyörű vízesések, igazi fotósparadicsom. Kislétszámú csapattal tanulhatod meg e műfaj sajátosságait Juhász Balázs fotóművész segítségével. Jelentkezz mielőbb, a létszám korlátozott! Érdeklődésed még nem minősül foglalásnak, de ennek sorrándjében kerül a létszám véglegesítésre.

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.