KORZIKA

FOTÓTÚRA KORZIKÁN

A csodasziget, fotósok paradicsoma.

Indulás-érkezés:
2023. április 30. – május 7.
Időtartam: 8 nap (munkanapok száma mindösszesen 4)
Részvételi díj: 1200 euro
Jelentkezési határidő: 2023.04.03.
Csoportlétszám: max.8 fő 
Szállás: apartmanokban, fa illetve kőházakban, hotelekben.
Az utazás tartalmazza a szervezést, szállásokat, utazást kisbusszal, a kompátkelést és a fotóoktatást. Nem tartalmazza az utasbiztosítást és az étkezést.

Jelentkezés: jb@juhaszbalazs.com

Akárcsak egy miniatűr kontinens, Korzika bevehetetlen erődként magasodik a Földközi-tenger fölé. Az emberléptékű sziget földrajzilag meghökkentően sokszínű, csillogó öblök, lélegzetelállító szurdokok, sziklaszirtek, sűrű erdők és ódon hegyi falvak váltják egymást. Óriási szintkülönbséget járhatunk be aránylag kis területen. Fotózunk a Spelunca-szurdok vadregényes vízesései között elhagyatott régi genovai hidak árnyékában, a Calanches rózsaszín, fantasztikus formájú sziklavilágában, a Capu Rossu sziklabércein. Fotótémánk lesz a világörökség része, a sziklára épült középkori városka Bonifaccio és Corte is. A világ legszebb túraútvonalát érintve fotózunk a híres Restonica völgyben, gyakoroljuk a panorámafotózást, az ND szűrő használatát és a HDR felvételek készítését.

Juhász Balázs és Iglói Zsolt túravezetők segítségével fedezheted fel a sziget csodáit. Mindketten a hely szerelmesei és ismerői.