BURMA

Burma (Mianmar) fotóstúra

2024. sajnos elmarad!

Időpont: Sajnos a fennálló belpolitikai helyzet miatt 2024-ben nem indul!

Regisztrálj és indulás esetén értesítünk!
Az  út időtartama: 12 nap + 4 nap tengerpart
A burmai út részvételi díja:
Jelentkezési határidő:
Csoportlétszám: max. 14 fő + 2 túravezető
Szállás: Hotelekben
Utazás módja: repülő, saját busz

Burmai utazás Juhász Balázs fotóművész vezetésével | Gyere velünk egy autentikus mesebeli világba, a Bagan Királyságba, Mianmar ősi városaihoz, ahol csodálatos helyszíneken, lélegzetelállító pagodák között fotózhatjuk az élő buddhizmus szerzeteseit. A világ legnagyobb teakfa hídjánál, a fantasztikus Inle-tó vízi világában, úszó ültetvényekkel és a lábbal evező halászokkal merülhetünk Burma vidéki tájainak romlatlan romantikájába.

A myanmari utazás részleteiért küldj e-mailt és azonnal küldjük a részletes leírást.  jb@juhaszbalazs.com

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.