BURMA

Burma (Mianmar) fotóstúra

2024. február

Indulás a Burmai utazásra – érkezés vissza Budapestre: 2023. január-február
A myanmari út időtartam: 12 nap
Szükséges szabadnapok: x nap
A burmai út részvételi díja: x +repjegy (kb. xFt)
Jelentkezési határidő: 2022.szeptember 30.
Csoportlétszám: max.14 fő + 2 túravezető
Szállás: Hotelekben
Utazás módja: repülő, 3 belső repülés, vonat, saját busz

Ha felkeltette érdeklődésed írj emailban, azonnal küldjük a részleteket!

Burmai utazás, fókuszban a fotózás! Juhász Balázs fotóművész vezetésével | Gyere velünk egy autentikus mesebeli világba, a Bagan Királyságba, Mianmar ősi városaihoz, ahol csodálatos helyszíneken, lélegzetelállító pagodákkal fotózhatjuk a buddhista szerzeteseket. A világ legnagyobb teakfa hídjánál, a fantasztikus Inle-tó vízi világában, úszó ültetvényekkel és a lábbal evező halászokkal merülhetünk Burma vidéki tájainak romlatlan romantikájába. Másik vezetőnk pedig Badár Tamás lesz, akit újabb oldaláról is megismerhettek.

A myanmari utazás részleteiért küldj e-mailt és azonnal küldöm a burmai utazás részletes leírását. www.juhaszbalazs.com

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.