DOLOMITOK nyár

Dolomitok nyári fotótúra 2024

június vége

Időpontok: 2024. június 30.-júli 4.

Időtartam: 5 nap
Részvételi díj: 390 eFt (Euro változás esetén a díj változhat!)
A részvételi díj tartalmazza az utazás szervezését, a fotóoktatást, a szállások árát, az utazást kisbusszal és két nap reggeli ellátást. Nem tartalmazza a poggyász- és baleset biztosítást. A magashegyi biztosítás kötelező!

Jelentkezési határidő: 2024. április 30.
Csoportlétszám: max. 13 fő+3 fotós túravezető
Szállás: A világ legszebb menedékházaiban és szállodában.
Utazás módja: saját mikrobusszal

Két fotóművésszel és oktatóval, Juhász Balázzsal és Takács Gáborral fedezheted fel a Dolomitok fantasztikus világát, ikonikus helyszíneit! Mindkét fotós több mint 30 éves fotós és utazó tapasztalatát átadva segít, hogy Te is csodálatos képekkel térj haza Európa legizgalmasabb hegyvidékéről. Az út során megtanulhatod a tájkép, panoráma-, csillag-, és hdr fotózás rejtelmeit. Szállásaink 2000 m felett, a világ legszebb kilátással bíró menedékházaiban, illetve hotelben lesznek, híres filmforgatási helyszíneken. Fotózzuk a Tre Cime-t, a Cinque Torri-t, és a dolomitok legszebb tavainál túrázunk. (Sorapis, Braies)

Jelentkezz mielőbb, a létszám korlátozott!

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.