BAJOR ERDŐ

Bajorerdei vadfotós túra 2024

Időpontok: 2024. október 26-28. Regisztrálj, mert nagy az érdeklődés!

Időtartam: 3 nap (csak 1 szabadnapot igényel!)
Részvételi díj: 160.000Ft (Tartalmazza a szállás és utazás, valamint a fotóoktatás költségeit!)
Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 30.
Csoportlétszám: max. 14 fő+2 fotós túravezető
Szállás: apartmanokban
Utazás módja: saját mikrobusszal

Három fantasztikus nap a Bajor nemzeti parkban, ahol kiépített lesekből és szabadon fotózhatjuk a park őshonos élővilágát. Hiúzok, farkasok, medvék, szarvasok, vidrák, baglyok… állnak majd modellt, többek között gyakorolhatjuk a természetfotózás egyik legizgalmasabb műfaját, az akció fotózást. Díszletet az őszi, ősi Bajor erdő adja több százéves fáival, növény és állatvilágával. Jelentkezz mielőbb, a létszám korlátozott!

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.