DOLOMITOK ősz

Dolomitok őszi fotótúra 2024

október 19-23

Időpontok: 2024. október 19-23

Időtartam: 5 nap
Részvételi díj: 390 eFt (jelentős euro emelkedés esetén a díj változhat!)
A részvételi díj tartalmazza az utazás szervezését, a fotóoktatást, a szállások árát reggelivel, az utazást kisbusszal. Nem tartalmazza a poggyász- és baleset biztosítást. A magashegyi biztosítás kötelező!
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 30.
Csoportlétszám: max. 14 fő+2 fotós túravezető
Szállás: szállodában
Utazás módja: saját mikrobusszal

Az ősz legszebb fényeiben és pompájában fedezheted fel a Dolomitok fantasztikus világát! Ez a túránk a szokásostól eltérően nem csak a magasban mozog, hanem az ősz fényeire és színeire építve a tavak vidékét (Braies tó) és a hágókat célozza meg. Idén új helyszínekkel is bővítettük utunkat, mint az Alpe di Siusi csodálatos fennsíkja vagy a Seceda lélegzetelállító szikla szirtjei. Túravezetőid, több mint 30 éves fotós és utazó tapasztalatát átadva segít, hogy Te is csodálatos képekkel térj haza Európa legizgalmasabb hegyvidékéről. Az út során megtanulhatod a tájkép, panoráma-, csillag-, és hdr fotózás rejtelmeit.

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.