ÉSZAK-INDIA

India fotótúra

2024. március

Jelentkezési űrlap

Időpont: 2024. március 10-21

Időtartam: 12 nap
Részvételi díj: 690 eFt teljes ellátással
+ repülőjegyek+vízum
A részvételi díj nem tartalmazza a poggyász- és baleset biztosítást.
Jelentkezési határidő: 2023. december 31.
Csoportlétszám: 12-14 fő
Szállás: 2 ágyas szobákban, hotelben, kolostorban

Utazás módja: repülő

Fedezd fel India Színét és Lelkét! India az örök inspiráció forrása több ezeréves kultúrájával és történelmi helyszíneivel, melyek nemcsak a szemnek, de a léleknek is táplálékot nyújtanak. Most itt a lehetőség, hogy egy olyan kalandban vegyél részt, amely a fotóművészetet és a spiritualitást ötvözi. Tanulj és utazz a több díjat is elnyert Álmom India c. könyv szerzőivel, Leveles Zoltánnal és Juhász Balázzsal!

Utazz velünk!

  • Igazi fotótúra

    Fotótúráink valódi fotótúrák! Elsődleges szempont volt, hogy útjainkon tudásodhoz igazodva szakmai segítséget kapjál, hogy te is csodálatos képekkel térhess haza. Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és csapata, fotóművészek, fotográfusok, akik otthonosan mozognak különböző tájakon, kultúrákban. Számos könyvet jelentettek meg és folyamatosan publikálnak magazinokban.

  • Utazási iroda

    Fotótúráinkat partnerünkkel, a Helian NaTour utazási irodával együtt szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.